Νικηφόρα έκλεισε ο αγώνας για την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών της απολυμένης εργαζόμενης Κ.Μ. στο μπαρ Ριβόλτ στα Εξάρχεια. Η εργοδοσία, υπό την πίεση των συλλογικοτήτων και των αλληλέγγυων που στήριξαν το αίτημα της απολυμένης, τελικά υποχώρησε και συμφώνησε να καταβάλει τα οφειλόμενα. Μεσολάβησαν δύο σαββατοκύριακα όπου οι νύχτες διασκέδασης στην οδό Κωλέττη μετατράπηκαν σε νύχτες αγώνα και όπου εκτός από θαμώνες, η πολύβουη περιοχή γέμισε από νέους που φώναζαν συνθήματα για τα εργατικά δικαιώματα, για εργασία με ασφάλιση και αξιοπρεπή μισθό.
Στον αγώνα αυτό πρωτοστάτησαν η αγωνιστική εργατική συσπείρωση στο χώρο του επισιτισμού και τουρισμού «Λάντζα» και η «Attack στην ανεργία και την επισφάλεια», με τα συνεχή καλέσματά τους τα δύο Σάββατα και Κυριακές. «Μετά από τις μαζικές κινητοποιήσεις όλου αυτού του διαστήματος και την αποφασιστική και ανυποχώρητη στάση μας μπορούμε να πούμε ότι ο αγώνας μας νίκησε», σημείωσαν με ανακοίνωσή τους.
Να σημειωθεί ότι όταν ξεκίνησε αυτός ο αγώνας, η εργοδοσία δεν αναγνώριζε την απολυμένη ως εργαζόμενη, αλλά υποστήριζε πως ήταν «θαμώνας» του μαγαζιού. Τελικά άλλαξε γνώμη και αποδέχτηκε το δίκαιο των αιτημάτων, καταβάλλοντας τα δεδουλευμένα που όφειλε. Κι όχι μόνο αυτό αλλά προχώρησε και στην πλήρη ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων που απασχολεί στο μαγαζί, σε αντίθεση με όσα συνέβαιναν προηγουμένως. Στην ανακοίνωσή της, η Λάντζα τονίζει μεταξύ άλλων: «Για την ανυποχώρητη στάση μας λοιδορηθήκαμε από πολλούς. Μας κατηγόρησαν ότι είμαστε εκβιαστές και ότι χρησιμοποιούμε αθέμιτα μέσα. Ως απάντηση, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το σύνθημά μας «οι συλλογικοί αγώνες μπορούν να νικούν» επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Κάναμε ένα βήμα δείχνοντας ότι το μόνο δίκιο είναι η συλλογική εργατική πάλη, ενάντια στη βία της εργοδοτικής δεσποτείας. Χιλιάδες συνάδελφοι βρίσκονται σε ανάλογες δυσχερείς εργασιακές συνθήκες. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το σύνολο των δικαιωμάτων μας στον κλάδο. Κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία, για να επαναφέρουμε το σύνολο των συλλογικών δικαιωμάτων στον κλάδο, για να ανατρέψουμε τις πολιτικές της εκμετάλλευσης και της υποταγής των εργαζομένων. Ενάντια στην πολιτική της υποταγής στο μαύρο μέτωπο του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ».