Log in

Registration

Σχολές μόνο για Έλληνες

Posted: March 3, 2013 / in: Αποψεις / Comments Off on Σχολές μόνο για Έλληνες

 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

 

Αποσύρθηκε για να κατατεθεί εκ νέου την προσεχή εβδομάδα η βουλευτική τροπολογία για την επαναφορά του γένους ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές, που είχε κατατεθεί από 84 βουλευτές της ΝΔ στην κύρωση συμφωνίας Ελλάδας-Νιγηρίας. Μεταξύ των βουλευτών της ΝΔ, ξεχωρίζουμε το γραμματέα της ΝΔ, Μ. Κεφαλογιάννη, τους κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους Μ. Βορίδη και Σ. Βούλτεψη, το γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Θ. Μπούρα, τους βουλευτές Επικρατείας Χρ. Λαζαρίδη και Γ. Μιχελάκη, τους Β. Πολύδωρα, Ν. Κακλαμάνη, Π. Παυλόπουλο, Άδ. Γεωργιάδη. Και φυσικά, στήριξε ο πρόθυμος συνεργάτης της κυβέρνησης αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μ. Κωσταράκος!

«Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής σέρνεται πίσω από την ατζέντα της Χρυσής Αυγής», υπερηφανεύονται οι ναζί. Έντονα αντέδρασαν η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, που έπρεπε να αποδείξει τη δημοκρατικότητά του ενόψει συνεδρίου, αλλά και να υπερασπιστεί το έργο του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας δήλωσε: «Είναι πράγματι κατάφωρα αντισυνταγματική (σ.σ. η τροπολογία) γιατί η μόνη εξαίρεση σε σχέση με το γένος που προβλέπει και επιτρέπει το Σύνταγμά μας είναι αυτή που αφορά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Το μιλιταριστικό defencenet.gr, πανηγυρίζοντας για τη ρατσιστική τροπολογία της ΝΔ, που θα ψηφίσουν οι βουλευτές του Καμμένου και του Μιχαλολιάκου, αποσαφήνιζε: «Κατά αυτόν τον τρόπο λύνεται το ζήτημα που έχει ανακύψει με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο ακύρωσε το νόμο Ραγκούση σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα εχόντων απλώς την ιθαγένεια και όχι το γένος, καθώς και να θέτουν υποψηφιότητα σε εθνικές, αυτοδιοικητικές, περιφερειακές εκλογές κ.λπ. Θα επιτρέπεται μόνο η κατ’ έτος εισαγωγή δύο μη Ελλήνων κατά το γένος, απαραιτήτως βέβαια έχοντες την ελληνική ιθαγένεια. Αυτό ενδιαφέρει αποκλειστικά τα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία για λόγους που έχουν σχέση με την κατανόηση της κουλτούρας των ξένων παρανόμων (π.χ. διείσδυσης σε παράνομα δίκτυα) θεωρείται σκόπιμο να υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας».

Ενώ οι Βενιζέλος – Ραγκούσης επιχείρησαν μια περιορισμένη ενσωμάτωση των μεταναστών –ακολουθώντας και το παράδειγμα άλλων χωρών ως προς τη χρήση μεταναστών σε Στρατό και Αστυνομία– η σημερινή κυβέρνηση, παρά τις εικονικές αντιπαραθέσεις, με τη συνδρομή της ΕΕ και της ναζιστικής ακροδεξιάς θεσμοθετεί την ύπαρξη ενός παράλληλου κόσμου της εργασίας χωρίς χαρτιά – χωρίς δικαιώματα – χωρίς υπόσταση. Διά βίου όμηρος κράτους και εργοδοτών, που θα τον χρησιμοποιούν μαζί με τον εφεδρικό στρατό της ανεργίας για να ρίχνουν τα μεροκάματα, να εξαφανίζουν εργασιακά δικαιώματα, να χωρίζουν την εργατική τάξη με τη μισαλλοδοξία και το εθνικό, φυλετικό και θρησκευτικό μίσος.

Ψηφίδα του καταπιεστικού και αγρίως εκμεταλλευτικού παζλ του σύγχρονου κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού είναι η εθνικιστική και ρατσιστική τροπολογία. Απαιτείται επομένως η συγκρότηση ενός σύγχρονου εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού κινήματος, εντός και εκτός συνόρων, που θα συνενώσει τον κόσμο της εργασίας ανεξάρτητα από τη γλώσσα, την εθνότητα, το χρώμα και τα θρησκευτικά «πιστεύω».

© Some rights reserved 2019 - ΠΡΙΝ Παλιά μορφή και προηγούμενα άρθρα