Log in

Registration

Στόχος και πάλι ο Σπαρτακος

Posted: May 31, 2015 / in: Κοινωνια / Comments Off on Στόχος και πάλι ο Σπαρτακος

Δίκτύο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Γιατί ο φασιστικός Στόχος αφιερώνει κάθε βδομάδα μια σελίδα ύβρεις και συκοφαντίες στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, υπερασπίζοντας τις πιο επιθετικές επιλογές του στρατιωτικού κατεστημένου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως έπραττε και απέναντι στις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ με καμιά συνιστώσα του κινήματος. Επισημαίνουμε το γεγονος για να αναδείξουμε την ανησυχία και τα βρόμικα σχέδια τους. Στις 18/3/2015 καταγράφαμε επίθεση από το Μακελειό και τις αλλοπρόσαλλες απόψεις του καθηγητή Θεολογίας και αρθρογράφου του φιλοναζιστικού Στόχου, συνοδοιπόρου διωκτών UFO δρα Νίκου Χ. Χαρακάκου.

Ο «ελληνόψυχος» καθηγητής αφρίζει: «Προπαγάνδα εναντίον των ενόπλων δυνάμεών μας. Οι καταγγελίες του αναρχοκομμουνιστικού Δικτύου «Ελεύθερων» (αλλά εξαρτημένων από τον αντεθνικό κομμουνισμό) Φαντάρων και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων είναι όλες υποβολιμαίες και αποσκοπούν στην κατασυκοφάντηση των ενόπλων δυνάμεων και στην ιδεολογική δολιοφθορά του αξιόμαχου του στρατεύματος. Στοχοποιούνται από το εν λόγω Δίκτυο ελληνορθόδοξοι εθνικόφρονες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, πιστοί στα απαράγραπτα πατριωτικά ιδανικά. Η Αριστερά δεν μπορεί να παραπονείται για οτιδήποτε γίνεται στις ένοπλες δυνάμεις διότι είναι ανάξια να τις βάζει στο απύλωτα εθνοπροδοτικό στόμα της»!

Την Πέμπτη 16/4/15 ο Στόχος υπερασπίζεται τον ΥΕΘΑ Π. Καμμένο. Επιτίθεται στο Δίκτυο Σπάρτακος για να διαφυλάξει τις φασιστικές Λέσχες Εφέδρων και την άσκηση «Μακεδονομάχος». Αναφέρει: «Με τον “Μακεδονομάχο” τα έβαλαν τώρα οι γενίτσαροι του Σπάρτακου […] Αυτή τη φορά τους ενοχλεί η άσκηση “Μακεδονομάχος 2015” και μάλιστα απορούν γιατί η κυβέρνηση της Αριστεράς επιτρέπει την άσκηση των φασιστικών λεσχών εφέδρων που τρομοκρατούν τη μειονότητα της Θράκης!».

Την Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015 παρουσιάζονται ανήσυχοι από την επιτυχημένη εξόρμησης στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων σε Αυλώνα (Τεθωρακισμένα) και Θήβα (Πυροβολικό). Ο Στόχος αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να απαντήσει στις καταγγελίες των γονιών για την έμμεση φορολόγησή τους μέσω της υποχρεωτικής στράτευσης, τον παραλογισμό των πολεμικών εξοπλισμών και την καταδίκη των ασκήσεων με ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ισραήλ.

Τον ίδιο ρόλο υπηρετούσε ο Στόχος απέναντι στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αρχές Ιουλίου 2014 διαβάζαμε «Προκαλούν οι γενίτσαροι του Δικτύου Σπάρτακος – Κάνουν επίθεση στο πολεμικό ναυτικό μας, επειδή αναλαμβάνει με κανονιοφόρους να σταματήσει τους λαθρομετανάστες», που αποτελεί αναπαραγωγή της καθεστωτικής προπαγάνδας και δικαιολόγηση της άθλιας και εξίσου βάρβαρης μεταχείρισης των μεταναστών από ελληνικό κράτος και ΕΕ!

Στις 26/9/2014 ενημερωνόμαστε ότι «Οι προδότες του Δικτύου Σπάρτακος που προσπαθούν να διαλύσουν τις ένοπλες δυνάμεις ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός τους και επιτίθενται στον Στόχο»! Με αυτό τον τρόπο απαντούν στις αποκαλύψεις μας για καψόνια, βρισιές και απειλές υπαξιωματικού σε φαντάρους που υπηρετούσαν στο ΚΕΝ Μεσολογγίου. Το στέλεχος ελέγχονταν υπηρεσιακά και εκκρεμούσε Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).
Μέσα Μαΐου 2015 «τους τρελαίνει» η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2015, οι σημαντικές εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε για «τον πόλεμο κατά των μεταναστών και τη δράση του ελληνικού στρατού» και «τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή». Οι φασίστες αποδεικνύονται ξανά τα μαύρα σκυλιά της κάθε αστικής κυβέρνησης και των Μνημονίων, των ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ. Εχθροί των φαντάρων και του στελεχικού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων απαιτούν την τυφλή υποταγή μας. Εχθροί της λαϊκής οικογένειας, των μεταναστών και συνολικά του κόσμου της εργασίας.

Τους προκαλεί ανησυχία το γεγονός ότι το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος λαμβάνει ολοένα και πιο έντονα χαρακτηριστικά αναπτυσσόμενου ρεύματος κοινωνικής αμφισβήτησης και αντίστασης μέσα στο Στρατό, με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων φαντάρων, και όχι μόνο: πολιτικό προσωπικό, ΕΠΟΠ, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί γνωρίζουν ότι, αν θέλουν να αντιταχθούν αποτελεσματικά στην αυθαιρεσία και την αδικία, μόνο το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος μπορούν να εμπιστευτούν.

Επίσης, το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος είναι αυτό που παλεύει καθημερινά ενάντια στον εθνικισμό, τη μισαλλοδοξία, το ρατσισμό και το φασισμό, το ΝΑΤΟ και τον ευρωστρατό, ενάντια στο αξιόμαχο και τις ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις που δολοφονούν φαντάρους και στελέχη. Ενδεικτικά αναφέρουμε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης εκατοντάδων υπογραφών φαντάρων από 50 μονάδες ενάντια στην άσκηση «Ηνίοχος» των στρατιωτικών δυνάμεων Ελλάδας και των κρατών δολοφόνων ΗΠΑ-Ισραήλ.

Προκαλώντας έντονους προβληματισμούς σε κυβέρνηση και στρατιωτικό κατεστημένο που ταυτόχρονα σχεδιάζουν επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, εμβαθύνουν την οικονομική-εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων και εντείνουν την εθνικιστική-μιλιταριστική τους εκστρατεία. Οι φασίστες, ενίοτε αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής των κοινωνικών κινημάτων, παπαγαλάκια των πιο αντιδραστικών αστικών αξιών «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», ιδεολογικά θεμέλια κάθε ολοκληρωτισμού, δείχνουν τα δόντια τους. Πολύ περισσότερο που οι ναζιστικές-εθνικιστικές πολιτοφυλακές σε Ουκρανία (Τάγματα Εφόδου)-Ελλάδα (Λέσχες Εφέδρων) και παντού αποτελούν αιματοβαμμένη ψηφίδα των δογμάτων άμυνας-ασφαλείας του νέου γύρου «του πολέμου κατά της τρομοκρατίας» και στρέφονται εναντίον του εχθρού εργαζόμενου λαού και μεταναστών.

© Some rights reserved 2019 - ΠΡΙΝ Παλιά μορφή και προηγούμενα άρθρα